近年都好少留食評,今次真係畀快樂順景搞到不快樂(好似上個差評嘅師兄咁)所以要勸予吓中上環食12點1點嘅打工仔唔想食個飯都係咁畀人煩就唔好嚟喇。平又唔係平,嘢食又普通,啲麵包擺正係垃圾桶隔離,膠都廢事畀直接走包。都算,食過半個鐘開始每隔兩分鐘分開問我哋枱上嘅每樣嘢仲要唔要。個款係:係呀擺到明趕你走㗎喇宜家吹咩有時真係見好就收啦。明顯只係差少少finish侍應around 10分鐘內竟然嚟咗我哋張枱問咗5次(3碟嘢兩杯嘢飲)😹精彩。(返咁多年工第一次遇到此奇景)最尾熱檸茶飲淨半杯佢問第5次真係到咗我底線,其實大佬覺得我杯茶仲可以飲幾耐呢? 成餐飯我哋都只係食咗40分鐘,下次唔啱加個牌話繁忙時間用餐限時30分鐘吖不如👍🏻食附近平價餃子店都冇畀人咁催過,呢間新餐廳係幾威,當自己澳牛咁做,正。

個款係:係呀擺到明趕你走㗎喇宜家吹咩
有時真係見好就收啦。