Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$20,000
Monthly (Negotiable)
2017-03-06 249 views
又嚟晚餐時間,今日唔想食飯,就嚟個自己揀嘅米線+小食餐啦!Lee間又方便,又唔洗點等位,最好就係唔洗點諗就揀到食乜,間直就係我嘅飯堂呀!先嚟個"過橋米線套餐"3小辣,老婆就話辣度啱啱好,我個人就鐘意再辣D,Lee間米線湯底清清地Keep到水準,加上多餸多都不得了,魚蛋、牛丸、墨丸、豬膶、牛肉、雞肉、豬肉、腩肉、火腿、炸醬、酸菜、竹笙、芽菜、腐皮、生菜、豆卜,睇下咁多餸兩個人孖份,再加多個小食絕不為過。講到小食今日就揀咗"麻辣豬耳"十次就有八次揀佢,好爽脆,辣味剛好,一定要撈混先好食。除此之外,佢仲有個"紅油木耳"都好正,一樣又辣又爽脆。

2017-03-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$53 (Dinner)
  • 過橋米線套餐