Mano (The L. Square)

2024-06-27 73 views
朋友非常之鍾意食西餐 想要搵到呢間銅鑼灣樓上嘅意大利菜試吓 本來對樓上鋪期望唔大,但係呢間食物都有少少驚喜 因為我哋下午茶食咗少少嘢,所以叫咗兩個salad 一個Main dish 全部賣相都好唔錯 打卡able! 令我哋驚喜嘅菜式係佢的生牛肉沙律🥗 開頭我哋以為沙律菜係為主 牛肉,可能只係薄薄兩三片 點知佢鋪滿左成個碟底 有成六七片大大片 仲要味道好夾 有牛肉嘅香味配合埋芝士,沙律菜,同埋酸酸甜甜嘅沙律汁 成個沙律俾我哋,好快就清晒啦~ 另外佢嘅Ham and melon 🍈 salad都好新鮮 好好味 好啱我哋嗰日想食清清地的胃口!Main dish 的香煎北海道帶子魚子龍蝦汁扁意粉都好正!! 帶子煎得半熟剛好 如此,配合埋龍蝦汁的意粉 creamy得尼唔太濃稠 🍝 而且賣相非常吸引 我地雖然唔算好肚餓,但係都非常快食晒🤣 最後因為下午食得有啲多嘢,所以就是唔到佢嘅tiramisu~ 下次再試
2024-06-04