2024-07-27 132 views
McDonald’s 📍Hong Kong本身諗住四點落去買,點知發現屋企樓下間麥當勞原來六點先開🥹 一開我就即刻衝落去呢期最Hit嘅McGriddles!🔥⭐️ 楓糖班戟豬柳蛋漢堡套餐 $36.5 (淨包 $25.5)⭐️ 楓糖班戟豬柳漢堡套餐 $35 (淨包 $21.5)個人比較鍾意有蛋嘅版本,食落香啲同埋滿足感大啲,淨係食個包已經飽到食唔落薯餅😂感覺同日本嘅差唔多甜,都係有滿滿嘅楓糖漿夾喺熱香餅皮入邊。不過芝士🧀加埋本身就有啲鹹嘅豬柳蛋,作為早餐都有少少鹹/重口,會有啲想飲水。叫做比起平時普通香餅套餐多一個早餐嘅選擇,香港都食到我收貨㗎啦,會再回購! 🫡#fookdie麥當勞 #fookdiem記#麥當勞 #mcgriddles #楓糖班戟豬柳蛋#hongkong #hkig #foodie #hkfoodie #熱香餅 #香港美食 #mcdonald #九龍美食 #旺角美食
McDonald’s
📍Hong Kong

⭐️ 楓糖班戟豬柳漢堡套餐 $35 (淨包 $21.5)