2020-11-29 173 views
每次經過海港城永遠都好多人排隊但次次都無心機排 今次專登早啲嚟食(星期六 下午三點)點知都係要排隊( ̄^ ̄)ゞ好彩排咗半個鐘就有位!一入到嚟就覺得啲裝修好靚 好似去咗外國咁!第一次食老公話要食佢嘅BLT漢堡餐($198)!而我就食咗個黑椒蘑菇漢堡($148)另外叫咗杯鹽味蝴蝶脆餅焦糖奶昔($72)(๑˃̵ᴗ˂̵)另外仲叫咗水牛雞翼8隻($84)首先講一講個BLT漢堡餐配粗薯條!入面嘅蛋黃醬得好少 成個包整體好dry塊漢堡都唔夠juice 偏乾!個粗薯條原來係似薯角嘅嗰種 不過都不過不失 無乜特別提提大家 跟餐仲可以加$20 加餐飲 如果想轉奶昔就加$28然後就係我叫嘅黑椒蘑菇漢堡佢有另外配一個蘑菇汁 比客人自行加落個包度食其實個包唔需要特別加汁都夠黑椒汁 唔會好乾 蘑菇份量適中 個包都好鬆軟真係唔錯重有成餐飯我最期待嘅原味蝴蝶脆餅焦糖奶昔因為我本身係非常鍾意飲奶昔但其他地方嘅奶昔一般都會偏甜 比較漏但今次真係好好飲 唔係特別甜之餘 仲要啖啖都有脆餅 好有咬口 個賣相都好靚 飲晒成杯都唔會覺得好漏 好想叫多杯繼續飲最後就係水牛城雞翼 個雞翼真係好鞋口!都幾失望 無諗過連雞翼都唔好食!所以整體
每次經過海港城永遠都好多人排隊
好彩排咗半個鐘就有位!
一入到嚟就覺得啲裝修好靚 好似去咗外國咁!

第一次食老公話要食佢嘅BLT漢堡餐($198)!
另外仲叫咗水牛雞翼8隻($84)

首先講一講個BLT漢堡餐配粗薯條!
入面嘅蛋黃醬得好少 成個包整體好dry

塊漢堡都唔夠juice 偏乾!
個粗薯條原來係似薯角嘅嗰種 不過都不過不失 無乜特別

然後就係我叫嘅黑椒蘑菇漢堡
佢有另外配一個蘑菇汁 比客人自行加落個包度食
真係唔錯

重有成餐飯我最期待嘅原味蝴蝶脆餅焦糖奶昔
因為我本身係非常鍾意飲奶昔
但其他地方嘅奶昔一般都會偏甜 比較漏

最後就係水牛城雞翼 個雞翼真係好鞋口!
都幾失望 無諗過連雞翼都唔好食!

所以整體覺得好一般
而家價錢偏貴 又要排咁耐隊 食一次就夠了!

2020-11-28
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$260 (Tea)
  • 鹽味蝴蝶脆餅焦糖奶昔