2021-07-24 2632 views
食材雖然新鮮,但上菜好慢...係非常之慢,用咗兩個半鐘食五樣嘢。服務態度還OK, 問咗幾次last order有冇嘢要, 但其實仲爭緊好多嘢都未黎哈哈。海鮮類都算OK調味唔錯,但價錢偏貴, 加埋上菜慢, 肚餓的話真係要俾啲耐性, 隨時半個鐘先上一碟菜唔出奇有啲款式偏鹹, 例如炒麵。飲品價錢都算合理,但係唔會提供水或者茶, 要自行購買,所以其實話佢算唔算正宗日本餐廳,我又唔覺得佢係總括嚟講, 如果係兩個人唔算肚餓, 食量唔算大, 都可以試一試。但如果一家人或者四位朋友或以上,真係隨時要預左坐成晚。同埋加上現場抽氣唔算強, 所以油煙味都會有最咪兩個人食咗五六碟野度, 埋單$800, 因為上菜慢, 所以叫咗好多嘢飲哈哈俾我就冇下次啦 拜拜

有啲款式偏鹹, 例如炒麵。

俾我就冇下次啦 拜拜