香港美利酒店 Garden Lounge 「清新夏日」下午茶🥂下午茶本來就包一杯飲品,仲額外再送🫧汽泡酒或汽泡茶,竟然仲有Venchi雪糕‼️ 除左三層架外,仲有個自助chocolate & biscuit bar比你任食🥹本身都好鍾意食Venchi嘅開心果同朱古力🍦,但平時買都唔平,原價$59兩球,感覺好回本🙈三層架嘅鹹點同甜點都不錯,賣相好精緻第一次食士多啤梨味scones,好睇又好食😋不得不讚服務好到加0️⃣1️⃣,成個體驗好好,無野可以投訴仲要係寵物friendly,雖然坐戶外,但會準備cushion同冰水比🐶⭐️ KKday做緊$544兩位,已包服務費,仲要週末都用得,抵玩👍🏻

三層架嘅鹹點同甜點都不錯,賣相好精緻
第一次食士多啤梨味scones,好睇又好食😋

不得不讚服務好到加0️⃣1️⃣,成個體驗好好,無野可以投訴