2011-12-17 19 views
食呢間野係我男朋友睇過d食評而黎既.....因為我地兩個都好鍾意食呢類野....當晚叫左個牛肉漢堡,燒豬仔骨,同埋芝士薯條,總體覺得,用呢個價錢食到呢幾樣野,我地都覺得好Good,美中不足係食物唔夠熱,上枱都只係微暖,只係燒豬仔骨最夠熱,可能真係即叫即燒,環境我就覺得麻麻架啦,可能始終地方有限啦,不過服務態度好好,會再幫襯既....
當晚叫左個牛肉漢堡,燒豬仔骨,同埋芝士薯條,
首先講下最快到既漢堡,牛肉味好重,好多汁,都幾好食,不過我同男朋友都覺得個漢堡有d凍,唔夠熱!
芝士肉醬薯條,個肉醬幾好味,薯條都唔會(淋)哂,可惜都係凍凍地既..
燒豬仔骨,呢個係我同男朋友都一致覺得最Good既,首先佢上枱已經知道夠熱,個汁做得好好,好入味!
2011-12-12
$130 (Dinner)
Celebration
Birthday