2024-07-03 1376 views
24號太太生日,搵咗好多間餐廳,問下佢邊間有興趣。要搵啲新嘢呀先至冇咁悶啦,咁卒之搵咗呢一間send咗個menu畀佢,佢話ok。去到呢,其實我有少少意外嘅,雖然地方唔係好大,但係啲service呢,係真係可以講話非常之高嘅。雖然我個標題話係星級,但係我都唔知乜嘢為之星級啦。冇所謂啦,食物嘅水準係中上。我點樣話中上呢?就係唔係全部達到我嘅要求嘅,不過冇辦法,因為我嘅要求比較奄尖。因為西班牙乳豬我喺西班牙食過好多次,所以我喺香港食嘅西班牙乳豬個感受係當然唔同㗎喇。咁我唔可以怪人。Anyway佢哋做得幾好,我冇影相,我同我太太享受一個佢嘅生日晚餐,我哋冇做到嗰啲相機食先嘅嘢。佢哋送咗張50蚊嘅coupon畀我,一個月內再去食嘅話,就可以用。我過兩個禮拜呀又會過去,因為幫個仔慶祝生日。有機會試下啦,如果唔係太唔順路嘅話。