2019-03-11 31 views
係尖沙咀有好多酒吧就係人都知,但原來H8大廈有好多餐廳之餘,仲有間性價比好高既酒吧😍😍😍Cocktails每杯都只係$68,選擇亦吾少我地點左My orchard & Prairie ($68)一杯酸酸甜甜,另一杯有passion fruit 相對比較甜d既menu上仲會比較每杯既酒精濃度,好貼心😆酒量吾好既就要叫杯弱啲架啦嘻!-連食物都好有驚喜,伴酒小食好味又抵食,好適合三五知己去談心啊😆串燒($48) 一份串燒有齊豬 牛 雞,實在太抵食!平均都吾洗$10一串啊😆 豬相對有啲硬,牛同雞好食啲~ 點埋甜甜地既沙嗲醬,好味道❤️海鮮意粉($68)白汁海鮮意粉大大碟好有驚喜,有蝦蝦 蜆肉等等,都好大碟好扺食呢~如果有多幾款意粉揀就更好啦!一口炸芝士 ($68)中間有碟醬,以為係茄汁,點知係紅桑莓醬,點落流心炸芝士可以解除芝士既肥膩,吾會好漏😍反而酸酸甜甜,好好食啊!
Cocktails每杯都只係$68,選擇亦吾少
menu上仲會比較每杯既酒精濃度,好貼心😆
酒量吾好既就要叫杯弱啲架啦嘻!
串燒($48) 一份串燒有齊豬 牛 雞,實在太抵食!

海鮮意粉($68)
如果有多幾款意粉揀就更好啦!

一口炸芝士 ($68)