📍Causeway Bay📍...太平館係舊時好出名既港式西餐廳, 1860年開業, 都成160年歷史😮😮😮😮我地叫左瑞士汁豬肉片河( 朋友唔食牛, 正常係牛河黎), 有個好舊菜單上無既菜都幾推薦, 係上兩代既人先會知既菜式, 叫珍肝燴石班, 而且佢地既野食真係好有水準, 好過好多好貴既中西餐🤭🤭🤭🤭🙏🏻🙏🏻👅👅...📍瑞士汁肉片炒河( 可自選肉類 牛豬雞)💰Within HKD 129.00📌味道:9/10 分(食咁多間餐廳既瑞士汁菜式, 呢間真係好好食令我好深刻, 佢d汁係好濃味, 傑達達, d豬肉本身好嫩好爽口唔鞋仲要好好好入味, 真係暫時食過最好食既瑞士汁牛河🥺🥺🥺)...📍 珍肝燴石班💰Within HKD 150.00📌味道:8/10 分 佢上邊係雞既內臟, 我好中意內臟😂😂😂🥰🤗下邊就石班, 石班係無骨, 唔使膽心哇骨會麻煩!🙂🙂淡淡肉好好好好食🥺🥺🥺...📍 羅宋湯💰HKD 42.00📌味道:8/10 分 佢既湯比外面餐廳食到既傑身同濃味😆😆 點餐包好好食🙏🏻🙏🏻🙏🏻呢個湯係我由細到大飲咁多間羅宋湯入邊最濃最濃最濃既頭2位🤡🤡🤡大推🥰💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾..📍Outdoor
📍Causeway Bay📍
📍瑞士汁肉片炒河( 可自選肉類 牛豬雞)
💰Within HKD 129.00
📌味道:9/10 分
📍 珍肝燴石班
💰Within HKD 150.00
📌味道:8/10 分
📍 羅宋湯
💰HKD 42.00
📌味道:8/10 分
📍Outdoor area is not available** ( for
smokers)
📍不可帶寵物黎餐廳🐶
📍堂食要加1, 外賣不用🤗