2009-02-13
過年時專登搭車入了西貢,吾想食海鮮, 行下行下比我哋路過一間pizza & pasta restaurant. 就決定走入去試試喇。 店內環境都幾ok, 可以坐出面. 檯上還鋪了張好大既白紙可以畫野上去。晚餐時間都幾多人, 不過都吾駛等位。我哋order了 :Entrée: $125 (好大碟, 入面有辣雞翼, popcorn chicken, Chicken Strips 和 wedges, 全部都係新鮮炸起, 炸得幾好食…不過都幾辣)Main: : 叫左個full rack, 真係好大碟, d肉好嫩, 個醬汁亦都吾錯肉同骨可以好輕易地分開, 唯一想講既就係個賣相差左少少, 可能吾好整咁濕會更加好。: 火腿芝士汁意粉 $99 (又係好大碟, 幾好食, 有幾多料, 只可惜太creamy, 個汁濃左d, 如果淨食佢既話就可能會ok) 下次再去既話會試試佢地既pizza
晚餐時間都幾多人, 不過都吾駛等位。
我哋order了 :
Entrée:
[Chicken Starter Platter] $125 (好大碟, 入面有辣雞翼, popcorn chicken, Chicken Strips 和 wedges, 全部都係新鮮炸起, 炸得幾好食…不過都幾辣)
Main:
[Dinosaur Ribs]: 叫左個full rack, 真係好大碟, d肉好嫩, 個醬汁亦都吾錯
[Spaghetti Carbonara]: 火腿芝士汁意粉 $99 (又係好大碟, 幾好食, 有幾多料, 只可惜太creamy, 個汁濃左d, 如果淨食佢既話就可能會ok)
下次再去既話會試試佢地既pizza