2017-05-01 533 views
食個lunch食到一肚火, 等得耐之於、又洩嘢、 仲要服務超差。 我地係嚟間餐廳叫佐4樣嘢,包括..冬蔭公豆腐海鮮湯、 烤雞青咖哩配油酥餅、 軟殻蟹紙米卷。 首先第一樣嘢就先嚟油酥餅, 但個咖哩就等佐1個鐘先嚟到, 酥餅由鬆起都變扁晒囉😖。 之後個冬蔭公湯嚟佐, 但就無海鮮係裡面, 問侍應....佢話未有海鮮咩!! 過佐一陣佢就係廚房拎佐一碗汋佐嘅海鮮俾我地倒落湯度, 好明顯佢洩佐, 唔問佢都唔會話我地知囉😡😡。 最後食晒所有嘢, 個紙米卷都未到, 之前已經追單過幾次,但等佐半個鐘左右都未到, 最後都火滾地取消佐佢, 佢完全無諗過幫我地跟進, 仲叫我地取消啦! 有無咁差服務先, 我相信我唔會再嚟食囉。