2008-06-18 9 views
早幾晚同幾個fd o係旺角食飯 諗唔到食咩好就去試下附近d cafe啦... o係對面睇到d裝修覺得okay就上去望下 第一次上去我地有4個人 2個男仔2個女仔 點左1人1個意粉同埋飲品 仲叫左3個snacks有白汁煙肉意粉啦、香辣蝦意粉啦、三文魚闊面同埋意式千層麵...女仔份量就岩岩好 不過男仔加埋杯野飲都夠既味道估唔到又okay喎 唔會得個咸字 個千層麵侍應哥哥話唔係日日都有得賣 都算好彩小食我地叫左拼盤 芝士西蘭花同埋肉醬薯皮 都算唔錯 我地好鍾意個薯皮 飲品方面就叫左榛子朱古力 愛爾蘭朱古力 伊甸園(提子藍莓梳打)同埋黑加倫子益力多沙冰... 朱古力就好滑 伊甸園個味道都ok 唔會話太甜... 個黑加倫子沙冰就值得試下!!...入面有新鮮果肉 加埋益力多就酸酸地甜甜地 又大杯..幾特別喎..至於service方面 我見到佢地就有4個staff左右 果日個場比較多人 落單都幾清楚幾有禮貌 waiter話要等耐少少 都ok 唔係話真係等左好耐乜都冇得食 佢地都話出左野飲俾我地先 佢地仲幫我拎uno同埋層層疊總括黎講我覺得呢間cafe都ok既 會同fd再黎
早幾晚同幾個fd o係旺角食飯 諗唔到食咩好
女仔份量就岩岩好 不過男仔加埋杯野飲都夠既

佢地仲幫我拎uno同埋層層疊
總括黎講我覺得呢間cafe都ok既 會同fd再黎
$100 (Dinner)
  • 千層麵
  • 黑加倫子益力多沙冰