2021-02-24 183 views
前排屋企人去了將軍澳海旁走走,經過見到間新開,型格又幾熱鬧的餐廳,就建議買外賣回家吃。有雞又有pizza食的2人set都只需$168,而且好豐富,真係好抵食。2人餐包的半隻燒雞可以自行配搭不同的醬汁,但重點是雞肉燒得好香同好嫩,完全唔會好乾身的感覺,雖然只是半隻雞,都啖啖肉。點了truffle mushroom pizza,好多菇之餘好香黑松露味,配上好濃的車打cheese香味同麵包質感的pizza皮,幾高質,性價比高。套餐的蒜蓉包好脆,最開心的是用了有薯仔皮、同惹味調味的粗薯條,口感好好。還有新鮮沙律和有汽橙汁飲,呢餐抵食得來大🈵️足~

truffle  mushroom  pizza

還有新鮮沙律和有汽橙汁飲,呢餐抵食得來大🈵️足~
truffle  mushroom  pizza