2020-12-12
疫情期間與朋友相聚都係想慶祝大家健健康康,珍惜仲可以外出晚膳嘅時間。今次去咗呢間餐廳本身滿心期待因為開咗咁耐以來都聽到唔錯嘅評價。但不知是否疫情關係、人人經濟壓力大,定係其實冇咩原因,呢間餐廳今次比我嘅觀感就係唔專業嘅服務 同貼錢買難受。中立來講食物質素係算可以的,意粉同生牛肉他他可一試,係咁叫我哋加白松露 咁加咗係咪應該到服務唔好咁衰呢? 如果啲咁嘅服務其實我真係寧願食Pici. 朋友相聚當然想嗌支靚酒飲下,意大利餐廳得意大利紅酒,ok,轉左兩個店員都好似冇乜人識啲紅酒,最後意大利人老闆出嚟求其應付下就算,咁我google應該會好啲。當晚晚飯見到隔離枱對餐廳服務水準都有微言,希望佢哋可以改善,否則個個食到一肚氣,實在好難吸引回頭客。