2025-01-15 0 views
Outdark呢間餐廳喺香港屹立多年,食過幾次覺得質素都好唔錯,今次再同朋友嚟叫咗幾道特色菜,環境舒適,適合一齊聚餐傾偈。⭐️ 辣炒豬肉呢道菜真係好夠味,辣味適中,豬肉炒得剛好,肉質嫩滑,搭配嘅配菜都好新鮮,每一口都令人食得津津有味。個辣味漸漸滲透,真係好開胃!🔥再加上佢嘅拌料仲有芝士,飯團香腸,同泡菜等等,等你可以mix and match,味道非常之濃郁新鮮~加埋芝士味道更加出色😇⭐️ 海鮮蔥煎餅煎餅外脆內軟,裡面包著滿滿新鮮海鮮,蝦同埋魷魚嘅味道都好鮮甜,搭配上香脆的蔥香,口感層次非常豐富,真係一個好嘅前菜!👌⭐️ 蜂蜜米酒呢個飲品真係特別,米酒嘅香甜加上蜂蜜,味道好順口,唔會太甜,飲落好舒服,仲有一種淡淡嘅米香,真係好適合搭配餐食。🍯⭐️ 蜜桃梳打呢個飲品清新解渴,蜜桃味道濃郁,梳打水嘅氣泡感令整體口感更加爽口,飲完心情都好好!🍑

⭐️ 辣炒豬肉

⭐️ 海鮮蔥煎餅