2021-06-12 4042 views
自問西班牙都去過幾次,西班牙菜餐廳食唔少,呢間係最貴加最唔好食,同獲第一。要差到點樣先令到我寫200字食評?就係樣樣都差。Menu選擇唔算多,但waiter完全無唸過介紹,直至落單都無理過我地。Appertizer幾分鐘就上枱,但其餘勁耐,最後食左三個鐘,好差既安排。西班牙海鮮飯係人生中既最難食一次,煮到有大量汁係底,呢d叫Risotto;仲要咸到爆,魷魚唔新鮮,兜野好似$880,我地食左一半都無。Waiter見食唔哂問有咩問題,我地答太咸,佢聽完就算,完全無反應。一渣cocktail收$550,菠蘿汁加橙汁加酒。4人食,只有兩個main,埋單$3600,呢度只適宜食景會開心既人。

要差到點樣先令到我寫200字食評?就係樣樣都差。

一渣cocktail收$550,菠蘿汁加橙汁加酒。