2017-07-08 871 views
夜晚有野做無飯食,所以就去左茶仔食個tea。好驚喜,呢度既下午茶係去到7pm架!等我仲五點半既時間驚無tea 食拿拿林行過黎tim因為想飽肚嘛所以諗都唔洗諗就叫公仔麵,再加杯熱檸水refresh 下個人其實都知道茶仔既公仔面會係乜野味,因為都係大光面呀個類,食落都係啖茂茂靠個餸既咸味黎吊下味但係呢度既公仔面一拎上檯就令人覺得好surprise! 點解會有白蘿蔔既?原來呢度既公仔面係用蘿蔔湯底黎整,好似食緊車仔面咁好正有蘿蔔既清甜,我懷疑個湯仲有落到肉黎整,因為有d 肉味。午餐肉係圓形個款,而且都切到有d 薄不過因為我唔鐘意食午餐肉,所以呢個對我黎講唔係問題。而且呢個面都有味唔洗靠呢d 咸味咁重既餸黎吊味。雖然話就話係下午茶,但係如果叫其他好似炸脾呀、炸魚柳其實有dd 貴($3X),反而叫個兩餸面先係二十八蚊,抵食
夜晚有野做無飯食,所以就去左茶仔食個tea。

原來呢度既公仔面係用蘿蔔湯底黎整,好似食緊車仔面咁好正

餐肉蛋麵
2017-06-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$30 (Tea)
餐肉蛋麵