2017-12-18 111 views
今晚又係舊同事敍舊夜,難得約齊腳,於是搵左呢間樓上cafe,貪佢可以邊食邊玩boadgame,最緊要係無限坐幾耐。我地4個揀左3至4人Party set,可以揀兩款小食同兩款主食,我“細食”,所以負責揀小食 。估唔到小食份量都吾細,有成八隻蜜糖雞翼咁多,而且雞翼哂事吾細,4個人可分到兩隻,吾洗爭食 。雞翼炸得岩岩好,外皮微脆裡面有肉汁,加埋外面既蜜糖,減少左油膩感,好味呢兜薯蓉好大兜,6個人分黎食都夠。有我最鐘意既粟米、蘑菇同芝士,薯蓉打到好滑,比我KO左3分1兜主食叫左芝士肉醬意粉同蒜蓉汁雞扒飯,舊同事話味道都唔錯,不過我食上面既小食都飽左一大半,所以食左少少意粉咋。野飲方面,我加錢揀左杯都幾飽肚既,好立克味同朱古力味都夠出,上面D朱古力早餐脆脆增加左口感,整體黎講幾好飲,又飽肚。呢度有我地好鐘意既企鵝boardgame ,玩下食下吹下,吾經吾覺又到11點,番🐢🐢🐢

蜜糖雞翼

呢兜薯蓉好大兜,6個人分黎食都夠。

芝士粟米蘑菇薯蓉

好立克脆脆朱古力