2006-01-29 18 views
(27/1/06)同事birthday lunch,都來過好幾次,覺得唔錯。七人order如下:雞肉海撒沙津─我不嬲唔鍾意海撒沙津,但係哩度除外,因為汁夠,雞肉又唔會太"鞋"。乾泣酒牛油青口─highly recommend,從來未食過唔un,有鮮味o既青口!好似食緊蠔咁,隻隻脹book-book。汁又真係有酒味,太好味的一個appetizer喇!唔知咩名堂o既pizza─有洋蔥,菇,火腿腸(沙樂美腸?)。嘩~d火腿腸片咸到,好似獵鴨咁,攪到喉嚨都痛埋,鬼婆話要食,大家都沒法啦~龍蝦長通粉─次次o黎都叫,因為龍蝦肉好鮮甜,龍蝦汁好濃,食食下...漏咯。虎蝦墨魚汁麵─麵係墨魚汁麵;汁係蘑菇汁,好濃,蝦都大隻。哩個都食得出好真材實料。