2023-09-20 81 views
今次去到一間葵芳既cafe!呢間意大利菜西式咖啡店動物友善既餐廳!寵物都可以進入ga!環境座位好寬躺!座位舒適、亦充滿文青感覺!好岩我地黎打卡影相!今次我同朋友一食佢地既產品食品!第一道菜、龍蝦汁肉墨魚汁意粉!呢個皇牌好好食!同埋加上佢地嘅真係好足料!加上、龍蝦汁真係好入味!之後再食左軟殼蟹漢堡,配上香甜的芒果粒醬香濃微甜,再加上軟殼蟹份量極大!足料!加上全部都係肉,容易咀嚼!之後再叫咗個黑松露沙律醬薯條,+蝦多士同香茅雞翼!基本上你嗌一個餐就可以加20蚊左右換購一款小食好抵!再加上蝦多士香濃脆口,!食落去仲淡淡層次好難忘!認真做好每碟意大利粉都係佢哋嘅宗旨,估唔到喺葵芳都可以食到傳統意大利風味!味道完全有別於連鎖店意粉!一定要食pasta pasta cafe及pasta 迷必來!葵芳興芳路177號葵芳廣場地下18號舖港鐵葵芳站 D 出口, 步行約2分鐘@rosiehongkong

葵芳興芳路177號葵芳廣場地下18號舖
港鐵葵芳站 D 出口, 步行約2分鐘