2024-08-18 745 views
2024 Aug Pause It ! 有時候, 生活就需要停下來, 休息一下⋯特別系行程勁滿既暑假 😅 即使得2個鐘 😂近近地今次去左YOHO 新開既 Pause ItLunch 之餘, 比自己放空一下呢間小店 環境好舒服 ~ 坐埋窗口位置, 可以好好 Relax 一下🌟𝑴𝒆𝒏𝒕𝒂𝒊𝒌𝒐 𝑺𝒑𝒂𝒈𝒉𝒆𝒕𝒕𝒊 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑺𝒆𝒓𝒈𝒆𝒔𝒕𝒊𝒂 𝑺𝒉𝒓𝒊𝒎𝒑 明太子櫻花蝦意大利粉~ 真系去到邊都要食明太子明太子加埋櫻花蝦~ 只粉紅色真系好靚🌟𝑩𝒆𝒆𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝑩𝒂𝒄𝒐𝒏 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔 呢個真系好好食, 牛肉勁juicy ~ 再配搭煙肉🥓必食推介啊‼️嚟得呢度~ 一定要嘆一番杯拉花咖啡, 為咗拉花,我點咗一杯 🌟☕️𝑪𝒂𝒑𝒑𝒖𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐 果然拉花做得好靚💓 而杯cappuccino 仲好啱我口味~ 絕對會改變咗我淨系飲Americano嘅習慣🤤 好想再飲多杯今次我老公就揀咗呢杯🌟🍹𝑪𝒉𝒂𝒎𝒐𝒎𝒊𝒍𝒆 𝑪𝒊𝒕𝒓𝒖𝒔 𝑰𝒄𝒆 𝒕𝒆𝒂~橙香洋甘菊冰茶嗯嗯!呢杯好啱夏天飲~ 飲落口好舒服好正 🥰

2024 Aug
特別系行程勁滿既暑假 😅 即使得2個鐘 😂

近近地今次去左YOHO 新開既 Pause It
Lunch 之餘, 比自己放空一下

呢間小店 環境好舒服 ~
坐埋窗口位置, 可以好好 Relax 一下

明太子櫻花蝦意大利粉~ 真系去到邊都要食明太子
明太子加埋櫻花蝦~ 只粉紅色真系好靚

呢個真系好好食, 牛肉勁juicy ~
再配搭煙肉🥓必食推介啊‼️

嚟得呢度~ 一定要嘆一番杯拉花咖啡,
為咗拉花,我點咗一杯 🌟☕️𝑪𝒂𝒑𝒑𝒖𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐
絕對會改變咗我淨系飲Americano嘅習慣🤤
好想再飲多杯