2024-01-24 38 views
估唔到觀塘有咁多間pet friendly餐廳🐶依間主打西餐,入面環境好寬敞舒適,有飛鏢機同Beer Pong等娛樂設施,而且出面有個露天空間比毛孩們吃喝玩樂,真係唔錯👍🏻我地叫左兩個lunch set,有十款可供選擇,會配是日餐湯、餐包同熱飲一杯🥃是日餐湯磨菇湯:滿滿既蘑菇粒🍄入口幼滑細膩又濃郁; 什菜湯:酸酸甜甜,好開胃,仲有大量既蔬菜🥬慢煮美國安格斯頂級牛板腱用慢煮方式令肉質鮮嫩多汁💦而且油脂香非常出,好重牛味😋重點係一啲都唔柴口,超正😋拿破崙雞肉焗螺絲粉好似千層麵,只不過用左螺絲粉,蕃茄芝士味好濃郁,食落好惹味,而且仲好juicy💦

是日餐湯

慢煮美國安格斯頂級牛板腱