2025-01-03
放假同屋企人去銅鑼灣行街,上網見到呢間餐廳環境好靚,嘢食都好似幾吸引,價錢亦都相宜,亦都係寵物友善嘅餐廳!B.Y.O.B Build Your OwnBento 日本珍珠米|山葵山藥漬|醬油漬溫泉蛋|味噌比目魚 |日式洋蔥炒牛肉佢一樣最吸引嘅係,有好多唔同款菜可以俾你自選,每個人都可以揀鍾意嘅嘢食~而佢嘅份量亦都係啱啱好🩷佢嘅比目魚煎得好香,肉質厚實,魚皮都煎得好脆,外貌都好靚~日式原封炒牛肉,牛肉嘅份量好多,當我食完個飯其實都仲有牛肉剩🤣(Lunch Set)洛神花玫瑰茶洛神花用茶包嚟沖,味道有少少酸,但係有濃濃嘅玫瑰花同洛神花香味壽喜燒牛脊肉炒烏冬呢個烏冬係我暫時食過最喜愛嘅烏冬,佢嘅烏冬選用靚嘅日式烏冬,咬落去煙靭,同時間壽喜燒嘅汁包裹住,令到成個烏冬嘅味道提升!佢嘅牛脊肉燒得啱啱好!再配埋溫泉蛋!超級好食🌟🌟🌟🌟🌟百利甜酒鮮奶咖啡Baileys 同latte非常之夾,咖啡配有少少酒香,飲落好順滑🌟🌟🌟🌟🌟鯛魚燒芭菲呢個鯛魚燒真係要俾好高分,叫完之後佢係即刻整,雖然等嘅時候耐少少,但係佢嘅鯛魚燒係熱嘅!入邊嘅忌廉好適合香港人嘅口味,甜味較低(。・ω・。)ノ配埋旁邊嘅抹茶雪糕係10
B.Y.O.B Build Your OwnBento
佢嘅比目魚煎得好香,肉質厚實,魚皮都煎得好脆,外貌都好靚~
(Lunch Set)洛神花玫瑰茶
壽喜燒牛脊肉炒烏冬
佢嘅牛脊肉燒得啱啱好!再配埋溫泉蛋!超級好食🌟🌟🌟🌟🌟
百利甜酒鮮奶咖啡
鯛魚燒芭菲
呢個鯛魚燒真係要俾好高分,叫完之後佢係即刻整,雖然等嘅時候耐少少,但係佢嘅鯛魚燒係熱嘅!入邊嘅忌廉好適合香港人嘅口味,甜味較低(。・ω・。)ノ配埋旁邊嘅抹茶雪糕係100分!!佢仲有水果同仲有抹茶紅豆🌟🌟🌟🌟🌟必試!!