價錢係$298,再加10%服務費。下面就係我哋嗰晚試過嘅幾款菜式評價,睇下有冇啱你口味啦!Tuna Tartare開頭嘅吞拿魚他他係一個相當清新嘅前菜,吞拿魚好新鮮,切得好靚,配埋少少橄欖油同酸豆,味道好清爽。呢個前菜唔會太重口味,啱啱好開胃,食完之後都唔會覺得太飽。Funghi Ripieni 呢個係焗釀磨菇,內餡用咗芝士同香草,焗得外層微微焦香,內裡係軟嫩嘅芝士,真係好滿足。磨菇本身吸晒芝士嘅香氣,味道層次豐富,係一個幾特別嘅小食。Pappardelle Salstccia e Porcini 呢個係我成晚嘅最愛,呢個寬條意粉配意大利香腸同牛肝菌,香氣十足!意粉煮得啱啱好,唔會太硬或者太軟,香腸嘅味道濃郁,配埋啲牛肝菌嘅香味,真係一啖啖滿足。如果你係意粉控,呢個真係唔可以錯過!Ravioli Sottobosco 呢個係佢哋嘅季節限定餡餃,內餡係混合咗多款蘑菇同芝士,外皮係好薄嘅麵皮,煮到唔會過熟,保持住彈牙嘅口感。配埋一個好香濃嘅蘑菇醬汁,整體感覺好creamy,食落去真係好有層次。Pear Panna Cotta 甜品方面,我哋揀咗呢款梨味嘅奶凍,口感滑溜,唔會太甜,帶有淡淡嘅

Tuna Tartare
Funghi Ripieni
Ravioli Sottobosco
Pear Panna Cotta
甜品方面,我哋揀咗呢款梨味嘅奶凍,口感滑溜,唔會太甜,帶有淡淡嘅梨香,食完主菜之後嚟一個呢款甜品,感覺好清新無負擔。呢個係季節限定,即係要趁快試啦,之後可能就冇Gelato Of The Day
佢哋每日有唔同口味嘅Gelato,我嗰日揀咗一個開心果味,味道真係好濃,好似真係食緊開心果一樣,唔會太甜