2019-03-19 45 views
White Button其實我好耐之前尼過 但我見過近排有個龍蝦扁意粉 所以就尼試下 佢上枱個下我真系哇左一聲 勁神奇 打卡一流 佢個意粉超多我一個人系吾能夠食得哂 又勁多汁我好鐘意 如果平時鐘意飲龍蝦湯嘅話就一定要去試下 而佢個隻龍蝦我覺得系比我想像中好食 因為佢一啲都’霉’仲好彈牙添 我仲叫左個櫻花蝦明太子意粉 份量一樣勁多 佢都勁足料 忌廉味又夠 吾錯吾錯最後系我好期待嘅士多啤梨梳乎厘奄列 佢同出面個啲有小小吾同 佢尼個吾會好似食空氣咁 食完好似無食過咁 有返啲嘢比你咬又飽肚 但又保留空氣嘅口感 佢啲嘢飲都幾特別好足料 我尼杯系french kiss𥚃面有玫瑰花 菊花 枸杞 同甜菊葉 你睇個勁多花同生果 雖然系咁大家嘅住要等耐啲先飲 咁啲味就會出好多另外個個水晶球勁靚 佢仲識發光😍 我尼個系芒果水蜜桃檸檬果汁 都好好飲好清新嘅感覺 下次我一定會試佢個玫瑰味
White Button