2019-06-09 865 views
由於最近身體狀況有啲差,不宜食太多肉。只好叫「Good Mood Food」餐牌,主打素食及健康餐。.餐單上菜式嘅材料含有幫助帶來好心情及提升正能量「快樂荷爾蒙」嘅天然成份,令大家擁有更健康、開心又充實嘅good good day 🥳.Wholewheat Leggera Chicken Pizza —— 有雞肉、輕盈馬蘇里拉芝士、辣紅椒粒、洋蔥、奇津香料、蒜蓉油。喺薄餅中間挖空再配上青菜沙律,清新不油膩,但我都只係淺嚐,話晒都係病人😷.Wholewheat Dough Balls —— 全麥麵包球配以黑醋汁,作為開胃菜唔錯。.Power Boost Salad —— 羽衣甘藍、火箭菜、藜麥、烤燈籠椒、意大利扁豆、鷹咀豆、紅石榴、南瓜籽、招牌沙律醬........... 材料咁豐富,多樣性營養,食完考試讀書應該會💯.Dark Chocolate Tart —— 作為壓軸甜品,絕對唔可以馬虎。黑朱古力撻內餡非常濕潤,表面灑滿開心果碎,食完真係會開心啲😃

2019-04-15
Type of Meal