2015-08-25
估唔到pizza hut會做放題, 好似好抵, 所以黎試下.不過放題唔多選擇...pizza只有六款揀, 小食只有四款揀...小食係要入紙, pizza同飲品係會有職員以到會形式問每檯客人要唔要邊款pizza, 同飲品(汽水)呢個服務真係好創新! order紙好似食放題咁既設計第一轉小食併盤, 乜都叫D~熱辣辣~~炸魚柳pizza放題既SIZE有別於平時, 會係將平時食既一塊, 再細一半其實都好, 可以不停試唔同款, 唔洗咁易飽但又老實講, 如一個女性既正常食量, 頂多食到三件已經好叻.由於pizza係以到會形式問客人, 所以個pizza一出爐就係咁巡迴, 所以客人每次叫既都係新鮮熱辣出爐, 唔會擺到凍晒!其中因為我地算坐近廚房位置容易睇到有咩食物出黎, 但係職員所行既routing完全係在我兩旁擦過而又冇問過我地, 之後好快就派完. 如是者, 我見到幾次都係咁既時候, 就搵個經理黎反映. 經理聽後都好快有跟進, 每次職員出黎後都有問我地要唔要pizza. 本人幾欣賞經理好快回應到客人訢求.
不過放題唔多選擇...
pizza只有六款揀, 小食只有四款揀... 小食係要入紙, pizza同飲品係會有職員以到會形式問每檯客人要唔要邊款pizza, 同飲品(汽水)
呢個服務真係好創新!
order紙好似食放題咁既設計 第一轉小食併盤, 乜都叫D~
熱辣辣~~ 炸魚柳 pizza 放題既SIZE有別於平時, 會係將平時食既一塊, 再細一半
其實都好, 可以不停試唔同款, 唔洗咁易飽
但又老實講, 如一個女性既正常食量, 頂多食到三件已經好叻. 由於pizza係以到會形式問客人, 所以個pizza一出爐就係咁巡迴, 所以客人每次叫既都係新鮮熱辣出爐, 唔會擺到凍晒!
Other Info. :
個人而言, 呢種pizza放題只適合大胃人士, 因為女士既食量真係唔會太回本...而且選擇比較少...可能食一round就已經夠皮~~