Poking

2023-05-19 20 views
Hello大家好呀!今次我嚟到上環嘅Poking食店試嘢啦!我叫咗佢哋嘅Spicy Ahi Tuna,真係好好味呀!啲魚肉好新鮮,每一啖都好爽口,令我覺得好滿足!味道又唔會太辣,啲調味正啱好啱,真係一試成主顧!佢哋嘅壽司飯配沙律菜真係太夾!壽司飯煮得剛剛好,好軟熟,令口感好好。沙律菜清新爽口,又幫到啲生魚片增加咗啲口感,令味道更加豐富多元化!我就咁不停夾夾夾,完全控制唔到自己!最令我驚喜嘅係,我叫咗杯可樂,結果發現食物同可樂嘅配搭都幾好呀!可樂嘅甜味同啲辣辣嘅魚肉味道好夾,真係完美嘅組合!仲有啲氣泡,幫到啲味道更加突出,真係好開心!話咁快,我就食咗一頓美味嘅Poking啦!環境舒適,服務員都好友善,令我覺得好放鬆!如果你係一個鍾意食美食、享受生活嘅女仔,Poking絕對係一個好選擇!

Type of Meal
Lunch