2024-09-24 340 views
🔎 2派克雞排(紅磡)poly上完堂已經好夜~🌚朋友推介呢間台灣過江龍炸雞店!宵夜外賣返hall食!返到hall仲熱辣辣!炸物款式好多🤣仲可以選8種唔同口味的調味粉配搭😍分別係原味、芥末、海苔、香辣、梅子、麻辣、咖哩、芝士🧀朋友私心推薦梅子+ 海苔粉‼️【脆皮無骨雞腿扒】 $40⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️即叫即炸~等了10分鐘~拎上手熱辣辣!超級大塊厚肉!炸雞好香脆juicy🤤食落卜卜脆!真係一試難忘!【脆皮杏鮑菇】 $25⭐️⭐️⭐️份量都幾多!每粒都大大粒!杏鮑茹有口感得嚟又好juicy😍加埋麻辣粉好惹味!【脆皮花枝丸】 $25⭐️⭐️⭐️花枝丸爽口彈牙🥰皮簿又唔會好乾!【黃金香竽丸】 $22⭐️⭐️⭐️⭐️香竽控的我一定要試吓佢哋的香竽丸🤣外脆內軟!滿滿當當的香竽泥😍入口煙煙韌韌~推介!
🔎 2派克雞排(紅磡)

poly上完堂已經好夜~🌚
朋友推介呢間台灣過江龍炸雞店!
宵夜外賣返hall食!返到hall仲熱辣辣!
炸物款式好多🤣
仲可以選8種唔同口味的調味粉配搭😍
分別係原味、芥末、海苔、香辣、梅子、麻辣、咖哩、芝士🧀
朋友私心推薦梅子+ 海苔粉‼️

【脆皮無骨雞腿扒】 $40

【脆皮杏鮑菇】 $25

【脆皮花枝丸】 $25
⭐️⭐️⭐️花枝丸爽口彈牙🥰皮簿又唔會好乾!

【黃金香竽丸】 $22
Dining Offer