2019-11-17 277 views
啱啱呢個星期,我諗全香港人都唔會太開心,去到依個禮拜嘅第四日,真係要搵個地方放鬆一下,如果唔係真係頂唔到第五日……😐所以今晚約咗個同事囡囡去happy hour,係OpenRice見到依間GULU GULU 有串燒+紅、白啤酒都係幾十蚊,所以點都要去試試😋7:30去到,可能星期四同埋交通關係,所以人太多,對消費者來講係好事,但係都會擔心持續經濟唔太好,講返佢哋啲裝修都好靚,清清淨淨傾吓計都唔錯!☺️蝦片小食無限量添加,好味又唔熱氣👍🏻叫咗兩杯嘢飲先,Hoegaarden & Whisky coke ,入口令煩惱盡消🤤第一輪串燒,雞肉大蔥、雞軟骨、番茄仔,即叫即燒,美味🥰主菜意大利海鮮飯,唔係誇張,真係有意大利餐廳水準😍第二輪串燒+白酒都係$98,囡囡同事加多隻虎蝦,俾佢自私食囉。白酒質素唔錯,雞肉串、燒雞翼超好味😋食飽之後再飲第2round ,我就叫咗杯手工啤🍺囡囡同事叫咗杯cocktail🍹最後同囡囡同事篤波🎱,差啲玩到唔捨得走😅真係好抵👍🏻👍🏻👍🏻環境一流🥂

蝦片小食無限量添加,好味又唔熱氣👍🏻

串燒

第一輪串燒,雞肉大蔥、雞軟骨、番茄仔,即叫即燒,美味🥰

海鮮意大利飯

主菜意大利海鮮飯,唔係誇張,真係有意大利餐廳水準😍

串燒+白酒

白酒質素唔錯,雞肉串、燒雞翼超好味😋

手工啤酒

食飽之後再飲第2round ,我就叫咗杯手工啤🍺

囡囡同事叫咗杯cocktail🍹

最後同囡囡同事篤波🎱,差啲玩到唔捨得走😅

真係好抵👍🏻👍🏻👍🏻

環境一流🥂

2019-11-14
$320 (Dinner)
串燒
海鮮意大利飯