2024-03-14
晚市chill唔錯推薦食物:4/5環境:5/5服務:4/5性價比:4/5食物:前菜:貓賣相可愛,入面是沙律醬三文魚,不錯魚肝:話幫我免費upgrade.左去麻辣魚肝,個汁夠香麻,不死辣,撈魚肝食消膩好食串燒5串:每串份量都足秤,燒得正常,有附上檸檬、辣椒、芥辣雞白湯蠔烏冬:正常, 不是想像中拉麵店的雞白湯,飲起身唔似單純用雞煮既湯,感覺少似濃雞湯開出黎季節甜品:紅豆蓉蕨餅,唔知邊到季節,正常DONKI味環境:坐吧台氣氛好,見職員同客好多互動,介紹清酒服務:幾好,會就住進食速度上餐。唯一要提係坐底後職員表示人頭一定要嗌一杯酒/softdrink, promotion menu/現場唔覺有字眼要求,應該要入座前提醒及比較好性價比:5道菜都幾好味,餐廳装修氣氛都幾好,整體食完幾好。但注意298+1係未包餐廳要求人頭一杯野飲(例如可樂38)
食物:4/5
環境:5/5
服務:4/5
性價比:4/5
食物:
前菜:貓賣相可愛,入面是沙律醬三文魚,不錯
串燒5串:每串份量都足秤,燒得正常,有附上檸檬、辣椒、芥辣
季節甜品:紅豆蓉蕨餅,唔知邊到季節,正常DONKI味
環境:坐吧台氣氛好,見職員同客好多互動,介紹清酒