2024-08-12 2427 views
中意食扒一定唔可以錯過既既扒房🥩🍴喺Rosewood入面🙌🏻 好啱慶祝生日或者紀念日🙌🏻 除左必叫既牛扒之外佢其他dishes我都覺得幾出色🤤🤤-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐖𝐡𝐢𝐬𝐤𝐞𝐲 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐛𝐞 - 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞 $𝟏𝟖𝟗𝟖佢切之前會淋whiskey 🥃上面比你影相打卡🔥🔥勁有feel~塊扒好大4個人share啱啱好~除左肉質色澤望落好粉嫩, 食落口感真係好好嫩滑得黎牛味好重, 同埋好juicy🤤🤤中意食扒既唔可以錯過~𝐂𝐡𝐞𝐟’𝐬 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐚𝐤 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞 $𝟑𝟗𝟖另外必嗌既仲有佢既steak tartare🙌🏻🙌🏻澳洲和牛加埋芝士, 再撈埋蛋黃漿同其他調味💕💕食落口感綿滑同埋好開胃~同埋第一次配薯片食好快食哂🤤🤤𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐜 & 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟏𝟗𝟖雖然少少邪惡但佢個芝士同龍蝦味搭配得好好, 好好味既side dish🤎🤎𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝐥𝐮𝐦𝐩 𝐜𝐫𝐚𝐛 𝐜𝐚𝐤𝐞 $𝟐𝟗𝟖個crab cake🦀我又係幾中意~佢個皮好脆, 入面d蟹肉又足料🙌🏻食落口感豐富得黎又好夾~𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐬𝐪𝐮𝐞 $𝟐𝟐𝟖龍蝦湯好足料超濃郁
-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐜 & 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟏𝟗𝟖

𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝐥𝐮𝐦𝐩 𝐜𝐫𝐚𝐛 𝐜𝐚𝐤𝐞 $𝟐𝟗𝟖

𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐬𝐪𝐮𝐞 $𝟐𝟐𝟖
龍蝦湯好足料超濃郁好好飲, 龍蝦肉都好食🤤