2015-05-12
我細細個(只不過係中學的時候)已經聽個呢個名啦!如果你. 或者你女朋友/心儀對象鍾意粉紅色. 你地又咁岩鍾意食三文魚. 咁就要試下紅粉佳人啦 餐廳名都算改得幾有心思呀.今次hungry cam同佢主人去左位於油麻地的紅粉佳人. 地鐵站行大概5-10分鐘到.都算就腳.黎到食三文魚的地方點可以唔叫三文魚?!頭盤係喜出望外. 暖暖的蒜蓉法包附上一碟三文魚醬. 可以點麵包.Caesar salad都好足料! 有蕃茹. 青瓜. 生菜. 麵包糠. 仲有煙肉粒. 滿足哂覺得食草好似好健康的你特別點左個泡沬煙三文魚忌廉湯. 幾特別因為乍看會以為係杯cappuccino. 少少咸.Hungry cam主人的朋友大食. 揀左個排餐. 有三文魚排. 羊排. 同牛排. 牛排就一般般不過另外兩款都算唔錯喎.至於hungry cam主人就揀左個錫紙焗蕃茄汁海鮮天使麵. 侍應會係你面前劏開條魚 Haha講笑係劏開包住條魚黎焗的錫紙咋. 三文魚當然無排餐的咁大份. 正常份量啦但海鮮都幾足料. 每款都有兩份! 都係例牌的蝦. 青口. 魷魚. 蟹柳. 另外店主都唔客氣放埋紅黃青椒仲有大大隻蕃茄.最後點少得以甜品作結!
黎到食三文魚的地方點可以唔叫三文魚?!
Caesar salad都好足料! 有蕃茹. 青瓜. 生菜. 麵包糠. 仲有煙肉粒. 滿足哂覺得食草好似好健康的你 特別點左個泡沬煙三文魚忌廉湯. 幾特別因為乍看會以為係杯cappuccino. 少少咸. Hungry cam主人的朋友大食. 揀左個排餐. 有三文魚排. 羊排. 同牛排. 牛排就一般般不過另外兩款都算唔錯喎. 至於hungry cam主人就揀左個錫紙焗蕃茄汁海鮮天使麵. 侍應會係你面前劏開條魚 Haha講笑係劏開包住條魚黎焗的錫紙咋. 三文魚當然無排餐的咁大份. 正常份量啦但海鮮都幾足料. 每款都有兩份! 都係例牌的蝦. 青口. 魷魚. 蟹柳. 另外店主都唔客氣放埋紅黃青椒仲有大大隻蕃茄. 最後點少得以 甜品作結! 有pancake可以揀唔同口味.