2023-02-02
Cafe 2 Oyster n Grill 地址:西環西營盤皇后大道西371號地下Shop C&D, G/F, 371-379 Queen's Road, Sai Ying Pun, Western District西環海邊走走, 找了間有情調的餐廳同男朋友食晚飯。被buy one get one oyster offer生蠔好吸引,來自不同國家架都有供應 而且沒有上限隻數, 男朋友喜愛吃, 叫了2隻作為開胃頭盤。有加入中國食材FUSION 西菜DISHES, 試了個腐乳肉片韭菜花炒意粉, 腐乳肉片韭菜花真是好似食緊炒餸一樣, 加入意粉炒有點似中式粉麵, 幾有趣同又夾到。$328 SEAFOOD PLATTER 幾抵食, 有蝦, 燒魷魚,帶子,大螺$98 buffalo wing, 把肉反了出來,食時幾方便。有牛油香加酸酸辣辣tabasco 醬架味,yummy 而家生蠔買一送一真係好抵, 仲平過我去食材批發店買架價錢
地址:西環西營盤皇后大道西371號地下
而家生蠔買一送一真係好抵, 仲平過我去食材批發店買架價錢