2024-01-19
講真我都好少食放題但係呢一個重點推介!星期一都全院滿座蠔飲蠔食-鹿兒島A5和牛火鍋+三大名蟹宴(120分鐘半放題)9:00p.m前離座$698(原價$1888)名蟹菜式&炭燒項目等-炭燒佐酒鱈魚干呢個套餐啲sake同埋啤酒都係無限量添加,所以好適合送呢一個佐酒鱈魚干炭燒得好脆口,夠薄身,真係好適合送酒-日式昆布汁煮翡翠螺用咗昆布汁,比較清新,再配埋蘿蔔喺個底,就係一個開胃嘅前菜-日本松葉蟹天婦羅松葉蟹啖啖肉,用上天婦羅嘅煮法鎖住咗肉汁,加埋薄脆皮,口感超好-大閘蟹粉蟹黃稻庭烏冬用蟹粉去為烏冬調味增加口感蟹膏好濃郁,鮮味十足-炭燒串燒拼盤(廚師發板)翠玉瓜係我最鍾意嗰一個串燒上面鋪滿明太子醬汁食落好惹味-炭燒日本鱈場蟹腳話明蟹宴點可以無蟹呢呢個雪場蟹腳睇住佢拆出嚟大大啖肉質好鮮彈牙有咬口-炭燒蟹黃醬鵝肝蟹肉飯糰唔好睇小呢個飯團中間包住蟹肉上面再舖上蟹黃醬鵝肝三重滋味-Shabu Shabu項目鹿兒島A5黑毛和牛(120g)雜菜盛盒食到呢度已經好飽,點知原來仲有成盤shabu shabu和牛一食就知道高質素Perfect marbling入口即溶嘅口感-無限追加項目日本時令牡蠣刺身Sapp
但係呢一個重點推介!星期一都全院滿座
9:00p.m前離座
$698(原價$1888)
名蟹菜式&炭燒項目等
-炭燒佐酒鱈魚干
炭燒得好脆口,夠薄身,真係好適合送酒
-日式昆布汁煮翡翠螺
用咗昆布汁,比較清新,再配埋蘿蔔喺個底,就係一個開胃嘅前菜
-日本松葉蟹天婦羅
-大閘蟹粉蟹黃稻庭烏冬
用蟹粉去為烏冬調味
增加口感
蟹膏好濃郁,鮮味十足
-炭燒串燒拼盤(廚師發板)
翠玉瓜係我最鍾意嗰一個串燒
中間包住蟹肉
上面再舖上蟹黃醬鵝肝
三重滋味
-Shabu Shabu項目
鹿兒島A5黑毛和牛(120g)
雜菜盛盒
一食就知道高質素