2K
2021-09-29 511 views
#Angel&Devil👼👻半自助餐 早排有個project涉及專業知識 大學師兄幫咗我好大忙 自然要請食飯 佢鍾意自助餐 可惜我銀両有限 要兩全其美 就係食半自助餐😏😎 -⭐️牛魔王之夜Semi Dinner Buffet 每位$298 (主菜+自助餐區食物+甜品+餐飲)⭐️半自助餐主題每兩個月更換 六款主菜睇到心心眼😍 我哋跟住去自助餐區揾食 為味蕾做熱身 -⭐️素食自助餐區⭐️第一次見到自助素食區👍👍 用上雀巢®️新貴Harvest Gourmet®️素肉 炮製四款小食 賣相精緻 食材配搭新穎 我有食肉 同樣欣賞高蛋白質低碳飲食:🍝素牛肉千層麵🍔迷你素牛肉漢堡🍅炭烤素雞條配牛油果番茄沙沙🥗泰式素肉碎柚子粉絲沙律配青檸汁最like素漢堡包‼️ 健康又有口感 粉絲沙律味道清新爽口🥶 啱晒夏天食-⭐️沙律吧⭐️熱葷有蘑菇濃湯 冷盤有火腿類 多款沙律菜配搭濃稠或輕怡沙律醬 各適其適-⭐️主菜⭐️🥩加拿大斧頭豬扒厚身斧頭豬扒烤煎至剛熟 鎖住肉汁 肉嫩而味鮮 翠玉瓜過於濕潤腍身-🍖美國安格斯牛肋骨顏色深邃 賣相一般 其實裏面肥瘦相間🥓 師兄話每啖包含濃郁牛味同油脂甘香 絕對係禾稈冚珍珠-⭐️特色甜品⭐️🍮血橙法式奶凍
#Angel&Devil👼👻半自助餐

⭐️特色甜品⭐️
🍮血橙法式奶凍
🥧泰國青檸檬蛋白撻
🍓🫐時令雜莓

呢啲係餐廳下午茶餐Summer Citrus嘅人氣甜點 檸檬撻醒胃 奶凍加血橙甜中帶酸嘅獨特味道 唔好錯過
⭐️Angel mocktails $88 買一送一⭐️
🍹Sweet life
🍹Passion baby
餐廳環境舒適 室內座位寬闊 亦有戶外雅座 食完叫杯特飲 繼續吹水 Passion baby嘅蔓越莓汁好出 Sweet life滲出清幽嘅荔枝芳香
📍Angel & Devil (Club East)
觀塘駿業街58號Club East洞天4樓

#素食 #自助餐 #HarvestGourmet #vegetarian #tangslivinggroup #veggie