2018-05-16 2242 views
中環ifc開左間新西班牙餐廳,係得呢個位置,都知價錢唔會平,試下lunch先啦。環境都幾好!你可以選擇剩係吃頭盤buffet,或者3 course meal,價錢只係差幾十蚊,明智嘅消費者當然吃3 course la,buffet主要係salad bar同西班牙小食,亦有好多ham,仲有煙三文魚,beef tartar等等多款的西班牙小食(不過舊包有d硬)而有一些白身魚刺生沙律真心講,佢個salad bar真係好正,ham好味,用靚煙三文魚(唔會太咸),沙律菜夠新鮮,而且選擇多,其實食完salad bar都飽飽地…女士黎講,剩係吃salad bar都會飽叫左一個紅蝦意粉,好味!蝦夠大隻,而家粉吃得出係Hand made 意粉,有咬口,個汁都唔錯!咁當然,黎到西班牙餐廳,無理由唔吃西班牙海鮮飯啦,我就叫左呢個帶子飯,帶子都幾好食,無over cook到,尤魚好韌,個飯味道都係一般,好可惜呢個飯係有d令我失望的。整體:先講價錢,午餐連埋加一要成$4xx,唔平,只可以講係中環ifc,要呢個價無可口非,salad bar非常出色,主菜就正正常常啦。如果去食下team lunch個d,都係一個幾
環境都幾好!

多款的西班牙小食(不過舊包有d硬)

而有一些白身魚刺生沙律

女士黎講,剩係吃salad bar都會飽

整體:先講價錢,午餐連埋加一要成$4xx,唔平,只可以講係中環ifc,要呢個價無可口非,salad bar非常出色,主菜就正正常常啦。如果去食下team lunch個d,都係一個幾好嘅選擇,平時朋友chilli 下個d,就唔洗咁貴啦。
服務都算唔錯,中環水準。