2011-01-02 110 views
好彩好彩, 冇 BOOK 位, 最後一張2人枱都俾我地拎左 ~首先 OPENRICE 上講既 CITIBANK 個 SET, 坐底, 問左2-3個侍應, 等左好耐, 既答覆係" 今日唔做 " (下, 真係好怪, 當日只係平日的星期五)算,照叫餐牌果 D ! 避風塘炒蟹 真係幾貴 $4XX , 原過真係好大隻 (侍應從來冇拎隻蟹有幾大隻俾我地睇, 最好問下) , 2個人都夠食 !我地仲點左 辣酒煮螺, 都係俾我想像中多, 我地唔食得辣. 但真係幾野味 !最通常應係牛仔骨, 但都唔差 !埋單2個人好似 $680 黎呢度一定一定要 BOOK 呀, 因為我見佢地做麻大陸團 ! 一坐就冇左2-3圍大枱的了 !************題外話. 見到有客人問待應拎盒 (有野食剩) !個侍應極之唔想客俾, 之後係咁求期拎左1個俾佢, 個客話唔夠, 而且有 D 食物有汁, 個待應叫佢求期放埋一齊咪得囉 ~ (我地 O 晒嘴)
算,照叫餐牌果 D !
最通常應係牛仔骨, 但都唔差 !
埋單2個人好似 $680

************
題外話. 見到有客人問待應拎盒 (有野食剩) !
侍應極之唔想客俾, 之後係咁求期拎左1個俾佢,
(我地 O 晒嘴)
辣酒煮螺
避風塘炒蟹
牛仔骨
$340 (Dinner)
Celebration
Birthday