同大家分享第一次入去食飯嘅負評餐廳出餐位4個姐姐企哂係到,我望住佢問有冇2位,個姐姐望住我話等等之後走咗,過咗大概1分鐘冇人理我 再問有冇2位終於另一位姐姐應我話等等睇吓,即刻覺得應該都冇咩可能姐姐返工狀態唔好咁唔緊要啦,點知呢個姐姐𨍭角入咗去冇下文,好啦唔緊要!終於入到去點知入面得2,3個人全部都係位點解等咁耐?搵到位坐低枱面全部都係上一手啲嘢食好多枱都係咁,我就舉手講:「唔該!可唔可以執下張枱?」個姐姐望住我走咗,我即刻心諗下? 之後佢周圍行行左去附近執枱 我問 「唔該?」其實佢企係我隔離 但好似扮聽唔到 之後我等左差唔多5分鐘 張枱岩岩執好就同姐姐講,唔該想落單,佢話等等,我地坐係到等左好耐差唔多10分鐘都冇人過嚟 之後我朋友話不如唔好食啦 嬲嬲地,我諗唔會再幫襯。 最後冇叫到嘢食走左
同大家分享第一次入去食飯嘅負評