2024-03-06
♡每一篇都係很用心寫的食評♡⑅◡̈*!!✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍大埔區:Ox Steak Longue ✿👧🏻今日約咗朋友去大美督玩~然後出返嚟嘅時候喺太和諗住搵嘢食見到啲間餐廳裝修幾精緻幾靚✨✨✿✨!!菜式推介!!✨🐮慢煮美國安格斯七打牛柳 6oz $238可能因為慢煮嘅關係所以牛柳好腍🩵食落口好舒服!而且牛味好重😍😍 建議返5成熟最好食!🐮生牛肉他他 $168👧🏻真係好鍾意食他他!但係呢一間就比較特別普通唔算特別出色🫣同埋佢冇咁酸 👧🏻鍾意食重酸嘅生牛肉他他!🍝A5 和牛手工千層麵 $190 呢個真係好好食🥹🥹🫶🏻🫶🏻有好多芝士而且配搭手工千層麵 真係超出色!而且可能係因為和牛嘅關係啲牛肉碎都好香口✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✨小編食評✨👧🏻:餐廳唔單止好靚,而且嘢食都仲好好食!覺得係可以用一個低小小嘅價錢享受高級餐廳質素🩵🩵🩵✨✨✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍餐廳評分:味道:💗💗💗💗價錢:💗💗💗地點方便:💗💗餐廳服務:💗💗💗餐廳整潔:💗💗💗💗CP值:💰💰 💰 回頭率:70%✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ
♡每一篇都係很用心寫的食評♡⑅◡̈*!!
📍大埔區:Ox Steak Longue
✿
👧🏻今日約咗朋友去大美督玩~
然後出返嚟嘅時候喺太和諗住搵嘢食
見到啲間餐廳裝修幾精緻幾靚✨✨
✿
✨!!菜式推介!!✨
🐮慢煮美國安格斯七打牛柳 6oz $238
可能因為慢煮嘅關係所以牛柳好腍🩵
食落口好舒服!
而且牛味好重😍😍 建議返5成熟最好食!
🐮生牛肉他他 $168
👧🏻真係好鍾意食他他!
但係呢一間就比較特別普通唔算特別出色🫣
同埋佢冇咁酸 👧🏻鍾意食重酸嘅生牛肉他他!
🍝A5 和牛手工千層麵 $190
呢個真係好好食🥹🥹🫶🏻🫶🏻
有好多芝士而且配搭手工千層麵 真係超出色!
而且可能係因為和牛嘅關係啲牛肉碎都好香口
✨小編食評✨
👧🏻:餐廳唔單止好靚,而且嘢食都仲好好食!
覺得係可以用一個低小小嘅價錢享受高級餐廳
餐廳整潔:💗💗💗💗
CP值:💰💰 💰
回頭率:70%
地址
📍 OX Steak Lounge (大埔)
大埔舊墟直街9號粵發大廈地下1號舖
👧🏻我係一個成日周圍食嘢嘅女仔,
希望可以分享更加多好食嘅嘢俾大家!😋💗✨
#852foodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodieblogger #hkfoods #food #foodiehk #foodstagram #美食 #美食推薦 #美食日記 #香港美食 #香港好去處 #情侶好去處 #觀塘美食 #旺角美食 #荃灣美食 #尖沙咀美食 #太子美食 #couplefood