2023-05-15 21 views
中環soho區一向多酒吧,呢間好有氣氛、適合大班朋友嚟呢度吹水飲酒。野食嚟講大份好食,亦都igable。牆身嘅裝修同掛畫都好有特色。呢間西式bar個vibe好chill,而餐具方面係特登用中式碗碟,中西合璧嘅感覺啱晒打卡。Cauliflower 椰菜花 $88椰菜花炒香,配上Greek yogurt 希臘乳酪感覺好fresh。健康人士或vegetarian之選🥦Spring roll 春卷 $98兩條春卷切開一半上,可以見到入面嘅涵料有好多。同平時嘅豬肉碎春卷唔同,呢隻春卷有豆腐、蘿蔔同埋唔同嘅蔬菜,口感豐富得嚟又健康。炸物同mustard芥末醬係perfect match. Half roasted chicken 炸雞 $188炸雞份量亦都係好足,外脆內軟。大大件啖啖肉。配上嘅mustard 芥末醬味道好夾,另外亦中青瓜粒沙律伴碟。Grilled hanger steak 10oz 牛扒拼薯條 $248Soho區呢度食到咁大份牛扒,質同量都好好物超所值。燒牛扒預設係medium rare。薯條份量亦都好多,幼薯條好脆口、調味適中,好啱餸酒。

Cauliflower 椰菜花 $88

Spring roll 春卷 $98