2022-03-31 383 views
𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐧𝐮 $𝟏𝟗𝟓𝐩.𝐩.係比𝐩𝐢𝐜𝐢仲抵食既𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐧𝐮✨$195就包咗前菜、炸麵糰、一大個𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚同甜品 仲要係高質既手工𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚🍕👅✿ 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐩𝐚𝐬𝐭𝐢- 𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚既份量好慷慨!!配埋車厘茄一齊食完全唔會覺得漏~✿ 𝐆𝐧𝐨𝐜𝐜𝐨 𝐟𝐫𝐢𝐭𝐭𝐨- 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐠𝐧𝐨𝐜𝐜𝐨 𝐟𝐫𝐢𝐭𝐭𝐨兩個款𝐟𝐫𝐢𝐭𝐭𝐨外皮都好香脆 特別要推介黑松露炸麵糰薄薄既外皮入面填滿咗黑松露既𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞餡料 好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲松露味好突出🧀✿ 𝐋𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐞- 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚呢個卡𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚係呢度既𝐬𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚一定要試下 佢完美還原咗平時食開既𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚每塊𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚都舖滿咗芝士同蕃茄醬🧀🥫每塊上面都有大大片既香脆煙肉包住半熟既鵪鶉蛋🍳一啖咬落去成口都充斥住蛋汁 真係好似食緊卡邦尼意粉咁!!✿ 𝐃𝐨𝐥𝐜𝐢- 𝐏𝐢𝐜𝐢 𝐭𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮去𝐏𝐢𝐜𝐢定𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭都一定要叫佢地既𝐭𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 佢地既𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞好軟滑 𝐥
𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐧𝐮 $𝟏𝟗𝟓𝐩.𝐩.

✿ 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐩𝐚𝐬𝐭𝐢
- 𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚
𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚既份量好慷慨!!
配埋車厘茄一齊食完全唔會覺得漏~

✿ 𝐆𝐧𝐨𝐜𝐜𝐨 𝐟𝐫𝐢𝐭𝐭𝐨

佢完美還原咗平時食開既𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚
每塊𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚都舖滿咗芝士同蕃茄醬🧀🥫
每塊上面都有大大片既香脆煙肉包住半熟既鵪鶉蛋🍳
一啖咬落去成口都充斥住蛋汁
真係好似食緊卡邦尼意粉咁!!

✿ 𝐃𝐨𝐥𝐜𝐢
- 𝐏𝐢𝐜𝐢 𝐭𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮