2022-06-19 715 views
係網上訂左個超抵玩嘅staycation package,當中包含左呢間餐廳嘅Baileys 3道菜精選晚餐朱古力甜酒-唔多飲酒嘅我地一飲好重酒味,成支Baileys就咁倒出嚟俾我哋嘅餐包-我地餐無湯所以就咁食個包偏硬,點湯食應該會好啲,芝士麵包條好好食😋但佢地無醬比我地搽黎食牛油都無沙律新鮮但偏少少鹹,中間蟹肉好食個牛扒一啲都唔好食,我地叫個扒個陣話要5成熟,但佢呢塊係7成,同埋可能係好多人都係package 黎食,佢地出扒係同一時間出,所以我諗連牛扒嘅熟度都無得揀,搞到塊扒就算幾靚都變左太熟好韌甘筍食落好‘林’ 似就咁烚熟佢加少少調味香蒜菠菜無咩蒜味同埋菠菜整到半爛口感麻麻最好食係黑松露薯蓉,但個汁有Baileys嘅朱古力味搞到怪怪地甜品帶有baileys小小嘅酒味,食落都ok Baileys 嘅朱古力,一咬落去Baileys嘅酒流到成口都係,都一樣好重酒味整體黎講喜歡酒飲酒嘅朋友應該會鐘意,但本人就覺得牛扒唔合格,可能係因為package嘅關係,唔知比錢去食會唔會食物質素會好啲呢?

牛油都無

沙律新鮮但偏少少鹹,中間蟹肉好食

甘筍食落好‘林’ 似就咁烚熟佢加少少調味

甜品帶有baileys小小嘅酒味,食落都ok