2020-10-14 3599 views
疫情期間真係想鬆下。近排興staycation麻🤗趁夏天最後一次下水禮🏊‍♀️🏊🏊‍♂️之前人頭湧湧時,要起碼二千八1晚。而架半價甘濟,仲包2個大人早餐。(早餐請參看另一篇staycation 第三站)大概1點鐘入到去迪士尼酒店。本來想電話訂華特餐廳,但當時都話full晒。都係博下有無位。之後職員叫我地落樓下翠樂庭。都係食一樣嘅嘢。因為平日係無自助餐。菠菜濃湯跟麵包。深色個舊包好硬。似法式長包個庭包。湯好飲!老公叫左春雞。一般般,比喺simplylife 食唔好食,有少少鞋。味道都係一般,反而啲side dishes 又ok。煎銀鱈魚,好好食😋好滑,啲魚油不得了!旁邊個塊係炸花生小魚乾。兒童餐。一般。但小朋友受落💁‍♀️
菠菜濃湯跟麵包。深色個舊包好硬。似法式長包個庭包。湯好飲!
兒童餐。一般。但小朋友受落💁‍♀️

菠菜湯跟餐包
燒春雞
日式煎銀鱈魚
兒童餐
2020-09-29
$200 (Lunch)
菠菜湯跟餐包
燒春雞