2012-07-03 168 views
星期天舊同學聚會,經朋友推介盛八燒烤店,即管去試啦!我們一行十多人,員工安排了我們坐房間,房間非常舒適.好點菜先,員工推介我們Sunday Brunch,小孩有半價.酒水仲任飲即時覺得超值.有SET A B C.加隻大頭蝦.還有90種食物無限追加 岩曬我大胃王 正呀.嘩!先來法國香檳,正呀.小朋友飲果汁員工為我們準備佐酒小食,非常細心.抵讚!等左一陣,主菜到啦.我們全部人都{嘩}一聲隻大頭蝦大到無朋友,12吋長超巨型.店員風趣地說:我們精心挑選12寸長,太大唔好.點解因為個爐唔夠佢大,燒唔到.再來有我們最喜歡A5和牛,帶子,燒蠔和友人至愛厚牛舌.店員叫我們先燒海鮮,由淡味吃到濃味.好講究!我們先放帶子,燒蠔.大頭蝦店長即席幫我們燒,太好啦!,我們燒了很多食物,而我又不停影相.最後當然抱住個肚走,大家都非常滿意飲飽食醉.一定會再來.友人立即訂下星期日和家人再來.因為得一間房.
星期天舊同學聚會,經朋友推介盛八燒烤店,即管去試啦!
我們一行十多人,員工安排了我們坐房間,房間非常舒適.

香檳~正
嘩!先來法國香檳,正呀.小朋友飲果汁

員工為我們準備佐酒小食,非常細心.抵讚!
12寸長大頭蝦
再來有我們最喜歡A5和牛,帶子,燒蠔和友人至愛厚牛舌.

店員叫我們先燒海鮮,由淡味吃到濃味.好講究!
帶子好大粒
我們先放帶子,燒蠔.大頭蝦店長即席幫我們燒,太好啦!
,我們燒了很多食物,而我又不停影相
柚子豚頸肉,柚子好清新好MATCH
香蔥牛舌,一個字~正~
A5和牛,入口即溶.正呀
芝士黑豚,友人至愛
芝士石頭飯~飯蕉好香口
最後當然抱住個肚走,大家都非常滿意

2012-06-17
$300 (Lunch)
Celebration
帶子好大粒
柚子豚頸肉,柚子好清新好MATCH
A5和牛,入口即溶.正呀
芝士黑豚,友人至愛
香蔥牛舌,一個字~正~
芝士石頭飯~飯蕉好香口
  • A5和牛