2020-04-27
今日收工去左九龍灣IKEA買野, 買完野就去左出名多野食嘅淘大睇下👀有咩好西食😋 行左個圈覺得E間SuperNormal好似唔錯咁就同朋友入去試下😊! 餐廳入面嘅怖置都幾特別, 而且燈光昏黃, 感覺幾relax! 佢嘅MENU都有幾多特別野飲🍸同主食, 仲有唔同嘅串燒🍢同前菜, 幾岩收工飲杯野輕食Chill下😌~Chinese Hua Diao🍸E杯cocktail用左花樽⚱做容器, 淨係個look都已經可以打卡📸📱! Cocktail用左花鵰酒, 蘋果汁, 玉桂同gin而成嘅, 飲落口有淡淡地嘅花鵰味, 其後係甜甜地嘅蘋果汁🍎同玉桂香, 口感清新, 整體味道幾特別!燒安格斯牛肉🐂🍢燒牛柳牛味濃郁, 肉質軟腍, 油脂甘香, 非常juicy!😊麵包卜卜蜆鍋🥘蒜蓉包熱辣辣, 香脆可口, 微微沾一沾d湯一齊食會更好味, 卜卜蜆粒粒都大粒無沙, 肉質鮮甜味美, 唔錯!😋燒墨魚咀🐙🍢燒墨魚咀爽口彈牙, 味道唔錯蛋白蟹肉帶子炒飯🦀🍛炒飯食到幾多一絲絲嘅蟹肉同蟹籽👍🏻, 上面嘅帶子口感鮮嫩, 整體味道不過不失!焦糖菠蘿🍍燒菠蘿外層香脆帶微焦, 咬落去食到脆脆嘅焦糖, 菠蘿香甜多汁, 非常好味, 推介
Chinese Hua Diao🍸
燒安格斯牛肉🐂🍢
麵包卜卜蜆鍋🥘
燒墨魚咀🐙🍢
燒墨魚咀爽口彈牙, 味道唔錯
蛋白蟹肉帶子炒飯🦀🍛
焦糖菠蘿🍍
燒菠蘿外層香脆帶微焦, 咬落去食到脆脆嘅焦糖, 菠蘿香甜多汁, 非常好味, 推介!😋😋👍🏻
總結:食物質素唔錯, 環境舒適, 店員服務態度良好, 而且價錢相宜, 推介!😊