2024-11-06 16 views
朋友話想食印度菜,我都好耐冇食過了,覺得都幾特別😛蒜蓉烤餅GARLIC NAN $35好出色👍🏻用黎點醬或者點混合肉一流,而且好飽肚,完全唔洗叫飯了😂醬方面我點左牛油烤雞😋因為我上次喺另外一間餐廳食過,呢間餐廳嘅燒雞肉質好嫩滑👍🏻混合肉拼盤TANDORRI PLATTER $178好豐富,係用鐵板的,有豬牛雞肉,肉好似知我地係香港人,我覺得唔算濃,我覺得剛剛好👏🏻HOMEMADE GULAB JAMUN ($58)印度甜奶球就好特別,但真的唔係太甜👍🏻烤免治羊肉串🍢配合洋蔥及檸檬汁味道清新,啖啖肉,口感十足😋最後叫左兩杯士多啤梨奶昔+芒果奶昔同香蕉奶昔🥤各款奶昔 $42呢個真係食親印度嘢必點🤩🤩
朋友話想食印度菜,我都好耐冇食過了,覺得都幾特別😛

烤免治羊肉串🍢
配合洋蔥及檸檬汁味道清新,啖啖肉,口感十足😋

呢個真係食親印度嘢必點🤩🤩
  • 炸米餅粒