2015-07-02 1108 views
又到3點鐘食下午茶既時間,今次簡左灣仔問月酒店MIRA MOON~呢間酒店相信同美麗華有關吧.黎呢度食既原因係佢地有個地方好唔同,就係會跟一杯SPARKLING WINE~所以點都試一試先.價錢每位$198地方位於5樓,係酒店CHECK IN既樓層,裝潢都幾特別,始終是精品酒店係唔同o的!3層食物相信夠我食到飽飽,頂頂既咸點做得較為出色,其中那個三文魚MOUSSE既咸筒就是夠簡單,滿口三文魚味道!另外紅色那個TART就係用蕃茄同埋肉腸之類打成醬,又有肉腸既咸香同埋蕃茄既清酸,十分美味喔!另外那個小漢堡是素食的,內含爆汁菇菇.甜點印象不太深刻,但新鮮的鬆餅外脆內軟熟既口感就是最穩陣的口味.不過食呢類下午茶有個缺點,就係太飽了,今晚點算...唯有今晚食生果算數~
2015-07-02
$217.8 (Tea)